אודות

גיא שארן

גיא שטרן

כותב ועורך תוכן

גיא שטרן, מצוות כתבי הבית של מגזין הידרופוניקה וטבע בריא, חי ונושם את עולם התוכן למעלה מ-15 שנה. משמש כיועץ ומרצה בתחום הגידול ההידרופוני.

אפשר לקרוא אותי גם כאן:


פוסטים חדשים בבלוג

הידרופוניקה: מה באמת קורה בתחתית של לונדון?

לונדון או לונדון ההיית או חלמתי חלום? כולנו מכירים את לונדון, גם אם לא היינו בה פיזית. אנחנו מכירים אותה מספרים, מסרטים, מסרטונים ומאנשים שחיים שם. שמענו על אוקספורד סטריט, על העין של לונדון (הגלגל הענק), שרנו על גשר לונדון, על התמזה, על כיכר פיקדילי, ווסטמיניסטר, קתדרלת סיינט פול ועוד. השאלה היא האם אתם יודעים… להמשיך לקרוא הידרופוניקה: מה באמת קורה בתחתית של לונדון?

פרוביוטיקה בצהריים, יופי של הרגל

פוסט אורח: מאת שירלי קרביץ לאחותי ולי יש טקס קבוע מדי שישי בצהריים. אנחנו נפגשות במטבח שלי או שלה, שותות קפה עם עוגיות או כל דבר טעים אחר שיש בבית ומשתלב עם המשקה החם, מפטפטות על מעללינו בשבוע שחלף ואז קמות, מדליקות מוזיקה ומתחילות לבשל יחד לארוחת הערב. אם אנחנו במטבח שלה אני אורזת את… להמשיך לקרוא פרוביוטיקה בצהריים, יופי של הרגל

שאלות ותשובות בנושא כלבים וקורונה: מסיכויי הדבקה ועד אוכל לכלבים

הקורונה משתוללת לה שם בחוץ ואנחנו סגורים בבית כל יום, לאורך כל שעות היממה. אנחנו בתקופה של חוסר ודאות, אין עבודה, אין תעסוקה, אי אפשר לראות חברים או קרובים שרחוקים מאיתנו, ספונים בביתנו, מבודדים ולא יודעים מתי ואיך נגיף הקורונה יעלם מחיינו. לברי המזל שביננו, יש כלב בבית שממשיך לשמש החבר הכי נאמן וטוב שלנו.… להמשיך לקרוא שאלות ותשובות בנושא כלבים וקורונה: מסיכויי הדבקה ועד אוכל לכלבים

קינואה – לא לציפורים בלבד

פוסט אורח: מאת שירלי קרביץ אני אוהבת קינואה. הנה, אמרתי את זה. לא מתביישת! בתור צמחונית שנמנעת מגלוטן וסוכר הייתי חייבת להרחיב את אופקיי הקולינריים ולצאת מהקבעונות, וכך קינואה הפכה לחלק לא שולי כלל בתפריט היומי שלי. למען ההגינות אני חייבת להודות שאכלתי קינואה עוד לפני זה משום שלפני שנים אמי היקרה שתחיה החליטה שהיא… להמשיך לקרוא קינואה – לא לציפורים בלבד

טוען…

משהו השתבש. יש לרענן את העמוד ו/או לנסות שוב.